De meeste mensen bewegen om gewicht te verliezen

Het is een probleem dat veel mensen niet kunnen ontsnappen en het hoofd moeten bieden.Om het doel te bereiken van het verminderen van vet en het verliezen van gewicht, in feite, hardlopen, aerobe oefening, en naar de sportschool voor krachtuitoefening zijn OK.Sommige mensen vergelijken het rennen altijd met krachtoefening. Welke van deze twee soorten vetvermindering en gewichtsverlies is beter?Laten we dit probleem vandaag oplossen, maak geen fouten in de toekomst.

Rennen kan zeker vet verbranden.In het algemeen is het energieverbruik bij het draaien ongeveer 8-12 keer zo groot als bij het zitten. Het verbruikt veel calorieën. Dit is ook de reden waarom veel mensen voor aerobe sporten, zoals joggen.En omdat het joggen is, dus bij het rennen, aandacht besteden aan de controle van het lichaamsritme, omdat de energietoevoer tijdens de oefening verbonden is met de lichaamsintensiteit, en als de lichaamsintensiteit laag is, zal het vet meer energie leveren, daarom benadrukken veel mensen aerobe oefeningen.

Het vetverbruik per eenheid tijd, vermenigvuldigd met de totale oefentijd, is het totale vetverbranding effect. Om vet te verbranden, moet je een bepaalde intensiteit hebben, dus hoewel wandelen een effect heeft, is het lager dan andere items, zoals zwemmen, snel lopen en zo verder.Dus joggen, als een van de meest effectieve sporten om vet te verminderen, is de naam waard.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *