De levenshouding van gewichtsverlies bepaalt je gezondheid

Er zijn drie soorten belangrijke voedingsstoffen nodig voor het menselijk lichaam: eiwitten, vet en suiker.Proteïne vormt het organisme; vet is niet alleen de drager van organische nutriënten die aan het metabolisme deelnemen, maar ook de warmtestof; suiker is de essentiële stof om energie te leveren.Meer vet zal zich ophopen in de buik, billen, dijen en andere delen, het vormen van een vet lichaam.Hoewel proteïnen en suikers geen vet zijn, zal de overmatige inname van deze twee stoffen ook in vet veranderen in het proces van metabolisme.

Naast genetische factoren, de meeste zwaarlijvige mensen worden veroorzaakt door over voeding of ondervoeding.In de moderne omgeving van overvloed aan voedsel en kleding, veel mensen besteden alleen aandacht aan het overetten onder het voedsel, maar negeren de nadelen die het veroorzaakt.Bovendien zijn sommige ouders, bang dat hun kinderen niet goed eten of goed drinken, voortdurend hun kinderen laten eten dit en dat. Op jonge leeftijd zijn ze kleine dikke kinderen geworden en kleine dikke negens.Zodra blijkt dat de schoonheid en gezondheid van het lichaam van kinderen worden beïnvloed door vet, is het lastiger om na te denken over het verliezen van gewicht.Dat is precies wat het gezegde “als ik het had geweten, waarom zou ik dat dan in de eerste plaats zijn geweest”.

Obesitas beïnvloedt niet alleen schoonheid, maar ook veel nadelen voor de gezondheid.In de eerste plaats zal overmatig gewicht de last op het hart brengen, dat is de onzichtbare factor van coronaire hartziekte; als te veel vet is gehecht aan de lever, het zal de vetlever vormen, die de potentiële factor van levercirrose; ten tweede, de ophoping van vet zal onvermijdelijk leiden tot metabole aandoening, en tegelijkertijd de last van eilandjes van Langerhans, die de functie van isplets van Langerhans voor een lange tijd in het verleden, en zelfs vorm van type 2 diabetes. Veel patiënten met obesitas hebbenHet kan worden geassocieerd met diabetes mellitus; de toename van lipide maakt het bloed troebel. Wanneer deze lipiden worden afgezet op de binnenwand van het bloedvat, het zal de innerlijke diameter van het bloedvat te verkleinen en zijn elasticiteit verliezen, wat resulteert in de vorming van hypertensie.Als de ophoping van lipiden de kleine bloedvaten in de spier blokkeert, zal de spier de voeding voorraad verliezen, het licht zal ongemakkelijk zijn om te bewegen of de ledematen zal pijn, de zware zal spiernecrose.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *