Het lidmaatschap van de Unie daalt naar een record van 10,3 procent

Het percentage werknemers in vakbonden daalde 0,2 punten in 2019 tot een recorddiepte van 10,3 procent, bijna de helft van het 20,3 procent-percentage in 1983 en een daling met 2 punten van een decennium eerder, volgens gegevens van het Bureau of Labor Statistics (BLS ) vrijgegeven woensdag.

Het lidmaatschap van vakbonden, een belangrijke steunbasis voor democraten, bleef aanzienlijk hoger in de openbare sector, waar lokale vakbonden voor politie, leraren en brandweerlieden de tarieven tot 33,6 procent hielpen verhogen, vergeleken met slechts 6,2 procent in de particuliere sector.

Met $ 1.095 aan mediane wekelijkse inkomsten, overtroffen vakbondsmedewerkers de mediane $ 892 salarissen van niet-vakbondsmedewerkers met 22,7 procent.

Kate Bronfenbrenner, directeur van onderzoek naar arbeidseducatie aan de Cornell University, zei dat de achteruitgang op natuurlijke wijze voortvloeide uit anti-arbeidsbeleid in de Trump-regering.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *