Goez wist niet wanneer de rijstroken zouden worden heropend

De zuidelijke rijbanen van de New Jersey Turnpike werden woensdagmiddag gesloten door een crash met vier vrachtwagens en een lading gemorste kleding.

De crash betrof een omvergeworpen tractortrailer, een jackknifed tractortrailer, een jackknifed tractortrailer en een tractortrailer in een sloot, in de zuidelijke buitenste rijstroken ten noorden van afrit 8A in Jamesburg, volgens Total Traffic Director of Operations Jim Battagliese.

Battagliese vertelde New Jersey 101.5 dat hij bij de crash kwam en zich bij een aantal andere mensen rond de vrachtwagen voegde om de bestuurder uit de zwaar beschadigde cabine te bevrijden. Hij sprong op en strekte zijn arm uit naar de bestuurder en tilde hem uit. De bestuurder raakte niet gewond en liep op eigen kracht van de vrachtwagen weg.

Woordvoerder van de staatspolitie Trooper Alejandro Goez zei dat er ook een lading kleding werd gedragen door een van de vrachtwagens die op de rijbaan stonden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *