Laat boksen meer betekenis geven aan fysieke fitness

Boksen, een product van de westerse beschaving, was populair in het oude Griekenland, maar het werd verlaten door Knight Sport in de middeleeuwen.Met de opkomst en ontwikkeling van het moderne kapitalisme nam het moderne boksen geleidelijk vorm aan.Boksen toont de competitieve mentaliteit van het bepleiten van overwinning, de avontuurlijke geest van het durven te vechten, de filosofie van het pleiten voor de sterke en de lichaamsaanbidding van het overstijgen van jezelf, die in overeenstemming is met de logic a van de westerse mainstream waarden. De lofprijzing van de individuele kracht kan Ali de vertegenwoordiger van de Amerikaanse geest maken, wat ook de reden is waarom boksen een sterke massabasis heeft in het Westen voor zoveel jaren.

Sinds Zou Shiming, de beroemdste bokser in China, de eerste medaille won in de Olympische Spelen in 2004, is het Chinese boksen in volle bloei. Na de brand in Zou Shiming is boksen een van de heetste onderwerpen in China geworden.Tegenwoordig, in veel steden van China, meer en meer mensen zijn nieuwsgierig en hunkeren naar boksen. Mensen hopen of om de werkdruk door boksen los te laten, of om hun lichaam te versterken, het zelfverdedigingsbewustzijn te verbeteren en zelfverdedigingsmethoden te leren.

In de opleving van het boksen in de fitness cirkel, de Kabo boks thema fitness club, gelegen in de harmonieuze eeuw van Kunming, biedt handige en uitstekende trainingsplaatsen voor meer stedelijke fitness mensen en boksfans met zijn professionele onderwijs, intieme service en geluid wetenschappelijke fitnessscènes.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *