Welke manier om gewicht te verliezen is gezond en effectief

De oorzaken van obesitas zijn dieet met hoge calorie ën, sedentaire, roken en gebrek aan slaap, waarvan de eerste twee de belangrijkste factoren zijn.Gewichtsverlies moet gebaseerd zijn op dieet en lichaamsbeweging, aangevuld met medicijnen en chirurgie.

Op dit moment zijn er veel populaire voeding, waaronder lage-vet dieet, Atkins dieet, Deshu dieet, licht dieet enzovoort.Deze voeding heeft hun eigen focus, sommigen benadrukken het verminderen van vet, sommigen benadrukken vermindering van suiker.

Maar experimenten hebben ontdekt dat de effecten van deze diëten bijna hetzelfde zijn.Dus de focus van het dieet is: welk dieet kan uw eigen dieet corrigeren, welk dieet kan worden onderhouden voor een lange tijd.

Snellopen, zwemmen, joggen en andere matige sporten, die langer dan twintig minuten duren, kunnen effectief vet verbranden.

Lichte beweging verbruikt alleen suiker in het bloed, wat het effect van het verbranden van vet niet kan bereiken; anaërobe lichaamsbeweging zal de spieren verhogen, maar geen vet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *