Moet gewichtsverlies training of aerobe oefeningen doen?

De meeste mensen die naar de sportschool gaan om een fitness kaart aan te vragen zullen eerst kijken naar het aantal loopbanden, en zelfs veel mensen vragen om een sportschool kaart alleen voor het rennen.Waarom?Omdat ze denken dat hardlopen gewicht kan verliezen, is hardlopen het makkelijkst.

Om dit probleem te vergroten, kunnen we begrijpen dat de meeste mensen willen afvallen door middel van aerobe oefeningen, en denken dat krachttraining alleen nodig is als dunne mensen meer spieren.

Met andere woorden, wanneer je vet verliest, moet je krachttraining doen met een klein gewicht en hoge frequentie, en vooral aerobe oefeningen.Maar is het waar?Als je wilt afvallen, moet je dan vooral aerobe oefeningen doen?Dit artikel zal het effect van krachttraining en aerobe oefening op gewichtsverlies bespreken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *