Johnsonin osakkeet nousevat sen jälkeen kun sanotaan, ettei vauvajauheessa ole löytynyt asbestin merkkejä testien jälkeen

Johnson & Johnson, joka palautti takaisin 33 000 pulloa vauvajauhetta aiemmin tässä kuussa, kertoi tiistaina, että se on toistanut Johnsonin vauvajauheen eikä löytänyt mitään asbestin merkkejä, jotka olisivat nostaneet markkinoille.

Yhtiö veti jauheen hyllyiltä sen jälkeen, kun elintarvike- ja lääkevirasto ilmoitti löytäneensä vähäisiä määriä asbestia, tunnettua syöpää aiheuttavaa ainetta verkossa ostetusta pullosta.

J&J, jonka mukaan kaksi kolmannen osapuolen laboratoriota suoritti 15 uutta testiä vauvajauheelleen, sanoi, että ”tiukat ja kolmansien osapuolien testeissä vahvistetaan, että vauvajauheessa ei ole asbestia” ja että se on ”tuotteemme turvallisuus”.

Pian markkinoille saattamisen jälkeen Walmart, CVS Health ja Rite Aid ilmoittivat vetävänsä kaikki yrityksen vauvajauheen astiat sääntelijän havaintojen perusteella. J&J: n mukaan krysotiiliasbestia oli enintään 0,00002%.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *