Hoeveel calorieën kunnen lichaamsbeweging afvallen

Met de voortdurende verbetering van de levensstandaard van de moderne mensen, zijn mensen over het algemeen overgewicht, dus nu mensen ook aandacht besteden aan lichaamsbeweging.Omdat het werk van mensen niet zo hard is als voorheen, zitten de meeste witteboordenaars de hele dag in het kantoor om te gaan met complexe dingen, vaak lang zitten kan ook leiden tot obesitas, dus voor deze mensen, meer keuze is om naar de sportschool te gaan na het werk om energie te consumeren.

Ook in de sportschool is het energieverbruik van elke sport anders. Misschien is het energieverbruik van tien minuten lopen gelijk aan die van een uur yoga.Hoeveel energie kunnen verschillende bewegingen verbruiken?

Wanneer we trainen, verbruiken we energie, dus waar halen we energie uit? Dat komt van de koolhydraten, vet, proteïne, etc. we drinken meestal.Een kom rijst kan 220 calorieën bieden, een ei kan 75 calorieën bieden, een pakje 25g chips kan 130 calorieën bieden, een eiertaart kan 320 calorieën bieden… Als we een ei tart uit de gegevens alleen, betekent het dat we moeten lopen voor meer dan een uur om energie te consumeren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *