De plaatselijke president van de UAW was bedroefd dat het nieuwe contract de GM Lordstown-fabriek achterlaat

“We verloren een iconische fabriek, een iconische werkgever in de vallei,” zei O’Hara. “Onze toekomst zal uiteraard moeten worden besproken voor zover we van hier gaan. We zullen die brug oversteken als we er aankomen. ”

O’Hara zei dat ze nog steeds allemaal UAW-leden zijn, maar sommige lokale 1112-leden voelden zich een beetje verraden door de stemming.

“We wilden alleen dat ze zich herinnerden dat wat ons overkwam hen kon overkomen, want er is niets in dit contract dat GM ervan weerhoudt onaangekondigd in hun fabriek te verschijnen op de maandag na Thanksgiving – bijvoorbeeld zoals ze ons deden – en hen te vertellen ze zijn klaar, ‘zei O’Hara.

O’Hara sprak over Lordstown Motors Corp., het bedrijf dat GM Lordstown wilde kopen, of het potentieel van een batterijfabriek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *